En segeltur att minnas

Att ta en tur med segelbåten kan innebära en otrolig upplevelse med minnen som håller länge. Men ibland går det inte riktigt som vi tänkt oss. Som tur är kan chanserna att seglingen blir lyckad ökas med lite planering.

Rökning på segelbåten

Även om du inte röker så kan en Nikotinfri Vape vara riktigt trevligt att ha med sig på segelturen. Till skillnad från vanliga cigaretter så får du inte i dig något nikotin samtidigt som du kan njuta av smaken du föredrar. Det finns vapes med exempelvis vanilj- och mintsmak. Du kan till och med skaffa en vape med en mer exotisk smak som mango. Det positiva med nikotinfri vape är dessutom att personer omkring dig slipper få i sig nikotin. Det kan vara särskilt passande om du har med dig barn på seglingen eftersom ytan är begränsad och risken med vanliga cigaretter annars finns att de får i sig nikotinrök.

Förberedelse

Receptet på en lyckad segeltur är definitivt att planera väl. Till att börja med måste du välja en dag med en god väderprognos. Om det skulle börja regna eller bli kallt utan att ni har rätt kläder så kan trots allt hela segelturen bli förstörd. Ta även med tillräckligt med dricka och mat. Det är bättre att ta med för mycket än för lite då ni med största säkerhet kommer bli hungriga ute på sjön. Skydd mot solen är ytterligare en nödvändighet då du lättare bränner dig på sjön. Det beror på att solens strålar reflekteras på vattenytan och förstärks när de når huden.