Segelbåt i solnedgång

Bavaria Cruiser 34

Segelbåt i solnedgång
Älskar man segling och funderar på att byta ut sin gamla segelbåt eller köpa sin första båt så kan Bavaria Cruiser 34 vara något att titta på. Det är en fantastisk båt med en totallängd på 9,99 meter och perfekt för den seglande familjen eller om man skall ta med vänner på en segeltur. Totalt finns tre mycket bekväma kabiner med två sängplatser i varje kabin. Det finns också ett rejält badrum ombord på båten. Överhuvud taget är det en mycket bra planerad båt med goda utrymmen både över och under däck.

Med Cruiser 34 visar Bavaria att segling alltid kan vara roligt även med en mindre båt. Här har man verkligen lyckats kombinera de viktigaste aspekterna för den som älskar segling i en och samma båt. Man har heller inte gjort avkall på säkerheten utan skapat en båt med Bavarias vanliga säkerhetsmått. Man har tagit bort navigationsbordet i sittbrunnen och i stället skapat ett stort utrymme för samkväm med ett fint sittbrunnbord. Båten har dubbla rattar vilket både ger enklare tillträde till badplattformen plus att rorsman har obegränsad utsikt åt alla håll för bättre säkerhet. Prislappen startar på cirka en miljon kronor och behöver man finansiell hjälp till båtköpet kan man titta in på https://enklare.se/ och se vilka möjligheter som finns till ett lån.

Segelbåt på väg mot landDrömmen om en segelbåt och ett liv på havet kan alltså bli verklighet och det behöver inte kosta skjortan. När man tittar på en ny båt skall man fokusera på de behov man har och inget annat. Det är ju skillnad på om man skall segla i den svenska skärgården eller om man vill korsa Atlanten. Kvalitet och funktion är viktiga bitar att tänka på och Bavaria Cruiser 34 har båda delarna. Båten har ett förbalanserat roder och är mycket enkel att segla och hantera, allt för att du skall kunna ägna dig åt att njuta av havet och koppla av under segelturen.

En del nöjer sig inte bara med att segla under helger och semestrar utan gör det till sin livsstil. Det finns många exempel på människor som helt förändrat sitt liv och sin vardag och gett sig ut på långseglingar världen över. En familj från Skanör sa upp sig för att kunna segla segla jorden runt under en 15 månader låg seglats till Karibien. Med sig har paret båda sina barn och resan är ett äventyr de aldrig kommer att ångra.